Onze planten

Welcome to my jungle

Iedereen wilt wel een beetje groen in huis. Daarom zijn onze planten het ideale cadeau voor jezelf of voor iemand anders. We hebben zowel kleine cactussen tot grote monstera’s en meer. Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan zeker eens een kijkje op onze webshop.

Bloemen

Verse bloemen of liever een droogboeketje?

Onze florist Rani selecteert de beste seizoensbloemen om voor jou het mooiste boeket te maken. Wij halen onze bloemen rechtstreeks van de groothandel zodat je langer kunt genieten van de verse bloemen.

Onze diensten

Gelegenheden en events

Op zoek naar de juiste aankleding voor je event, zomerbar, trouwfeest..? Dan zit je aan het juiste adres! Wij maken boeketjes op maat om je event op te vrolijken.

Bloemen bestellingen

 Wil je graag iemand verrassen met een vers boeketje? Of heb je niet veel tijd om langs te komen? Bestel op voorhand je boeketje en kom het afhalen in onze winkel. 

Abonnement

Heb je graag bloemen in huis, maar niet altijd te tijd om er om te gaan? Geen probleem! Vraag nu je abonnement aan en geniet van verse bloemen. Je kiest zelf om de hoeveel weken er een nieuw boekje wordt bezorgt.

Zit je met vragen over de bloemen of wil je graag een bestelling plaatsen?
Mail dan naar hello@astuce-interior.be 

of kom langs in onze urban jungle
Lourdesstraat 6, 9041 Gent

Buitenplanten

Niets leuker dan je tuin in te richten met planten. Vanaf nu kun je ook bij ons terecht voor je mooiste planten. Denk maar aan lavendel, tomatenplantje, eucalyptus en zo veel meer.

Altijd welkom om ons aanbod te ontdekken van dinsdag tot zaterdag, van 10u tot 18u in Oostakker.

Onze jungle

Hieronder zie je enkel van onze planten en potten. Ga voor meer foto’s naar onze webshop of kom eens langs in onze winkel!

Copyright 2021 Astuce, All Right Reserved

  • Hendrik Consciencestraat 36, 8500 Kortrijk
  • Lourdesstraat 6, 9041 Gent
  • 056 90 34 90
  • hello@astuce-interior.be