Vetsak

Vetsak strives for comfort, everyday, for everyone.

Soms is het leven moeilijk, dat weten we en daarom werken we er elke dag aan om het een beetje comfortabeler te maken. Ons doel is om unieke, kwalitatieve en praktische producten te maken die net dat extra vleugje comfort toevoegen aan uw leven.

De zitzakken

UNIEK COMFORT

De schuimvulling heeft het voordeel – dat u mogelijk kent van uw matras – dat het permanent zacht en flexibel is en perfect aanpast aan uw lichaam. Kneuzingen en ritselende pellets waren een ding van de jaren 90; onze innovatieve schuimvulling gaat levenslang mee en zet nieuwe normen op het gebied van comfort.

Large

De vetsak Large is onze grootste bonenzak in XXL formaat. Met 1000 liter schuimvulling biedt hij voldoende ruimte voor maximaal 2 personen.

H: 90cm | Diameter: 140cm

Medium

De zitzak vetsak medium heeft een diameter van 110 cm en is dus nog steeds een grote zitzak. Toch is hij door zijn afmetingen perfect geschikt voor kleinere ruimtes en biedt hij voldoende ruimte voor één persoon.
H: 70cm | Diameter: 110cm

De sofa

3 MODULES,
MEER DAN 1000 VARIANTS

We introduceren SOFA. Zo dik, zo comfortabel, zo handig en zo cool. De ‘sofa’ zoals we die kennen, volledig opnieuw bedacht. Lagen zachte schuimvulling bovenop duurzame, EPP & unieke, innovatieve Sofa-technologie. Supersnelle verzending.

Module M

Middelgrote module
84 cm x 105 cm x 37 cm
(lengte x breedte x hoogte)
Verwisselbare en wasbare hoezen

Module L

Grote module
105 cm x 105 cm x 37 cm
(Lengte x breedte x hoogte)
Verwisselbare en wasbare hoezen

Side

Rug- en armleuningen.
105 cm x 31,5 cm x 60 cm
(Lengte x breedte x hoogte)
Verwisselbare en wasbare hoezen

Inspiratiehoekje

Weet je niet meteen welke opstelling je wilt maken? Of ben je op zoek naar inspiratie qua kleur en stof? Scroll dan zeker verder of kom eens langs in onze winkel!

Copyright 2020 Astuce, All Right Reserved

  • Hendrik Consciencestraat 36, 8500 Kortrijk
  • 056 90 34 90
  • hello@astuce-kortrijk.be