5 JAAR VLEKKENGARANTIE

VLEKKEN OP JE ZETEL? WE GOT YOU COVERED

Ook na je aankoop willen we je ontzorgen. Met de All in House vlekkenservice van Protexx wordt onderhoud kinderspel. Want van een zetel wil je vooral lang genieten en wij weten dat speelse familiemomenten, knuffelen met huisdieren, een gezellige apéro of een relaxt avondje pizza-eten-in-de-zetel daar ook bij horen. Sit back & relax!

ALL IN HOUSE SERVICE

Koop de All in House service aan samen met je zetel, bewaar je aankoopfactuur, garantie start vanaf moment van aankoop.*

*Onze vlekkengarantie gaat 5 jaar mee en daar vallen volgende vlekken onder: dranken & voedingsmiddelen, alle af- en uitscheiding van mens en dier: transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel, ontlasting
5 JAAR VLEKKENGARANTIE

PROTEXX BESCHERMBOX

Behandel je nieuwe zetel meteen met Protexx, een onzichtbaar beschermlaagje dat ervoor zorgt dat er geen vlekken achterblijven. Vernevel de spray gelijkmatig over je volledige zetel vanop een afstand van 25 cm. Ook extra kussens kan je volledig meenemen. Laat het product idealiter een 12-tal uur drogen. Ga tijdens deze uren niet in de zetel zitten zodat het product voldoende tijd krijgt om in te trekken in de vezels van de stof.

TOCH EEN VLEK?

Verwijder deze met een vochtige doek & de textile cleaner bijgevoegd in de Protexx-doos. Volg de instructies op de doos.

IS DE VLEK NIET VOLLEDIG WEG?

Onze partner Oranje Services helpt je graag verder. Indien nodig komt een professionele reiniger de vlek kosteloos aan huis behandelen. Contacteer hen zo snel mogelijk (binnen de 3 dagen) via hun website.

Nog vragen over de All in House Service?

Contacteer ons en we helpen je met plezier verder! Stuur ons een mailtje via hello@astuce-interior.be of bel ons op het nummer 09 384 80 02.