TAPIJTEN

Tapijten zijn een echte meerwaarde voor je interieur! Het brengt meteen gezelligheid binnen en zorgt voor een knusse sfeer. Daarnaast creëert een tof vloerkleed 1 geheel binnen je woonruimte / interieur! Bij Astuce zetten we daarom extra in op tapijten. We hebben een uitgebreide collectie in alle vormen, maten, materialen en stijlen, hieronder kan je een greep uit de mogelijkheden bekijken. 

Zowel standaardmaten of specifieke tapijten op maat, contacteer ons gerust voor meer informatie of kom langs in de winkel waar je ook alle stalen kan bekijken! 

 

BESIDE RUGS

WOL

KLEURRIJK

BERBER

LAYERED

Langharig

KLEURRIJK

Kortharig

Ragolle

We hebben een wijde range van kleuren / types tapijten wat betreft Ragolle – Twilight / Spectrum / High Line 

Kom gerust langs in de winkel om de verschillende kleuren te bekijken. De Ragolle-tapijten kunnen enkel binnen de standaardmaten, voor maatwerk hebben we mogelijkheden binnen andere merken. 

Langharig

Kortharig

High Line

Classic Collection

Jute

Squares (verschillende kleuren)

Merino (verschillende kleuren)

Roots

Jute

loop wool

Pile wool

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben een heel uitgebreid aanbod in tapijten in alle soorten vormen, kleuren en maten dat veel verder gaat dan wat hier te zien is op onze website. Mocht je een ander idee of voorkeur hebben die je niet onmiddellijk kan vinden op onze website, contacteer ons gerust voor verdere mogelijkheden of andere opties! In onze winkel zijn sowieso ook verschillende stalen te vinden, alsook veel verschillende grote tapijten.