Onze sofa's

In onze showrooms hebben we verschillende modellen staan van de zetels. Om je te helpen in je keuze, overlopen we hieronder onze bestsellers. Alle zetels kan je zelf samenstellen: van model, stof tot zitcomfort en pootjes. Benieuwd naar al onze modellen? Kom dan zeker eens langs in onze showrooms in Gent of Kortrijk en we geven je graag advies op maat. 

JENNY

CLEO

MOA

Alma chair buttons

ALMA

ALEX

STELLA

SIGGE

MOKKA

QUATTRO

JACK

LIAM

OHIO

IMPULSE

TEDDY

SOFTBIRD

POLLY

BRANDON

FOXI

DOMINO

JULIA

MILANO

NEW YORK

HUGO

COLORADO

ELIS

HEAVEN

LILL

BOB

JENNY BISTRO

CIRCLE

OSCAR

DAHLIA

Sophia sits furniture sofa

SOPHIA

uma sits furniture zetel gent kortrijk

UMA

Vetsak

Vetsak strives for comfort, everyday, for everyone.

Soms is het leven moeilijk, dat weten we en daarom werken we er elke dag aan om het een beetje comfortabeler te maken. Ons doel is om unieke, kwalitatieve en praktische producten te maken die net dat extra vleugje comfort toevoegen aan jouw leven.

De zitzakken

Uniek comfort

De schuimvulling heeft het voordeel – dat u mogelijk kent van uw matras – dat het permanent zacht en flexibel is en perfect aanpast aan uw lichaam. Kneuzingen en ritselende pellets waren een ding van de jaren 90; onze innovatieve schuimvulling gaat levenslang mee en zet nieuwe normen op het gebied van comfort.

De sofa

3 modules
Meer dan 1000 varianten

We introduceren de vetsak sofa. Zo dik, zo comfortabel, zo handig en zo cool. De ‘sofa’ zoals we die kennen, volledig opnieuw bedacht. Lagen zachte schuimvulling bovenop duurzame, EPP & unieke, innovatieve Sofa-technologie. 

Inspiratie

Vraag je je soms af hoe onze zetels bij onze klanten in hun interieur staan? Dan hebben we goed nieuws want we hebben enkele foto’s gekregen van tevreden klanten. Zo doe je meteen inspiratie op voor je eigen woonkamer. 

Copyright 2021 Astuce, All Right Reserved

  • Hendrik Consciencestraat 36, 8500 Kortrijk
  • Lourdesstraat 6, 9041 Gent
  • 09 384 80 02
  • hello@astuce-interior.be