ONS VERHAAL

Bij Astuce draait het allemaal om sofa’s & planten. Met passie voor interieur en ondernemen, richtte Maxime in november 2017 zijn eigen zaak op. Gevestigd in een voormalig vlasmagazijn te Kortrijk, was deze eerste showroom de ideale plek om inspiratie op te doen voor de inrichting van je huis. 

In 2021 ontdekte Maxime toevallig een prachtig pand in Gent: het oude stationsgebouw van Oostakker-Lourdes. Deze opportuniteit wilde hij niet laten schieten en zo verhuisde de showroom van Kortrijk naar Gent. Vanaf dan ligt de volledig focus op Astuce Interior Gent met aansluitend de Astuce Urban Jungle. Ook zijn vrouw Charlotte besloot om vanaf dan volledig mee in dit verhaal te stappen en sindsdien kan je bij hen en Astuce Interior Gent terecht voor jouw ideale droomsofa & zo veel meer! 

 

WAARVOOR KAN JE BIJ ONS TERECHT?

Je kan bij ons terecht voor modieuze, comfortabele en bovendien betaalbare sofa’s, tapijten in verschillende afwerkingen, maten en vormen, kamerplanten en decoratie. Wij helpen je graag verder met advies op maat, de beste tips, inspiratie en ideeën voor een geslaagd interieur waarin je je helemaal thuis voelt!

 

Copyright 2021 Astuce, All Right Reserved