ONS VERHAAL

Bij Astuce draait het allemaal om sofa’s & planten. Met passie voor interieur en ondernemen, richtte Maxime in november 2017 zijn eigen zaak op. Gevestigd in een voormalig vlasmagazijn te Kortrijk, is onze showroom de ideale plek om inspiratie op te doen voor de inrichting van je huis.

Astuce stond snel bekend voor kwalitatieve en betaalbare zetels in Kortrijk en ver daarbuiten! Aanvankelijk waren de planten in de winkel eerder decoratief maar aangezien Maxime een liefde ontwikkelde voor de natuur en planten, ontstond het idee om deze mee te integreren in het concept.

In 2021 ontdekte Maxime toevallig een prachtig pand: het oude stationsgebouw van Oostakker-Lourdes. Deze opportuniteit wilde hij niet laten schieten en samen met zijn vriendin Charlotte, besloten ze om voor een tweede winkel te gaan: Astuce Gent (Oostakker)

WAARVOOR KAN JE BIJ ONS TERECHT?

Je kan bij ons terecht voor modieuze, comfortabele en bovendien betaalbare sofa’s, kamerplanten, bloemen en decoratie. Wij helpen je graag verder met advies op maat, de beste tips, inspiratie en ideeën voor een geslaagd interieur waarin je je helemaal thuis voelt. 

 

Copyright 2021 Astuce, All Right Reserved