PROTEXX

Een nieuwe sofa is een kostbaar bezit en je wilt hier dan ook jaren plezier van hebben. Met de bescherming van Protexx heb je de zekerheid dat je jarenlang gegarandeerd vlekvrij bent. Protexx biedt niet alleen de ultieme oplossing voor alle zitmeubelen gestoffeerd met leder, meubelstof of leatherlook maar ook voor jouw tapijt. Jarenlange bescherming tegen snel indringen van vuil en vloeistof, gecombineerd met de professionele ondersteuning op het moment dat het even niet lukt om een vlek zelf te verwijderen.

GARANTIE

Bewaar de aankoopfactuur van je sofa in combinatie met je servicecertificaat uit alle ontvangen onderhoudssets. Registreer je via de QR-code die je terugvindt in de folder of via registeren.protexx.nl. Volg de online instructies en neem zeker het boekje bij de hand dat je vindt in de verpakkingsdoos, hierin staat je persoonlijk code. Deze registratie is noodzakelijk om je garantie te bevestigen. Eens je online geregistreerd bent, krijg je drie jaar garantie. Na drie jaar kan je je sofa opnieuw inspuiten voor nogmaals drie jaar garantie. Dit betekent dus zes jaar lang een vlekvrije zetel!

GEBRUIKSAANWIJZING

sits furniture protexx zetelbeschermer bescherming zetel sofa

EEN VLEK, WAT NU?

Wanneer je kiest voor de aanvullende vlekkenservice van Protexx, is je sofa gegarandeerd 3 jaar vlekvrij, dit is verlengbaar tot 6 jaar. Je sofa is na behandeling met Protexx optimaal beschermd tegen vlekken van o.a. voedingsmiddelen en dranken.

Onder de vlekkenservice vallen alle vlekken die veroorzaakt zijn door:

  1. Dranken & voedingsmiddelen
  2. Alle af- en uitscheiding van mens en dier: transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel, ontlasting

Heb je toch een vlek?

Bel dan binnen de drie dagen naar het Service Centre op +31(0)88-111 05 66. De medewerkers van Protexx helpen je graag verder om een passende oplossing aan te bieden. Indien nodig komt een professionele reiniger de vlek kosteloos aan huis behandelen.

protexx textile protector astuce interior gent zetels sofa interieurwinkel
protexx textile protector astuce interior gent zetel sofa interieur

BEKIJK DE PROTEXX VIDEO

Copyright 2021 Astuce, All Right Reserved